Ragbi - majice su ponovo nešto što ćemo nositi

Da li ste znali da je Rugby ​do 1995. godine bio isključivo amaterski sport, a danas se profesionalno igra širom svijeta, a njime dominira deset reprezentacija (poredane abecednim redom): Argentina, Australija, Engleska, Francuska, Irska, Italija, Južnoafrička Republika, Novi Zeland, Škotska i Wales. Union se igra na profesionalnoj razini u svakoj od ovih država, a status nacionalnoga sporta ima na Novom Zelandu i Fijiju. U brojnim državama igra se na nižoj i slabijoj razini od već navedenih država. To su (abecednim redom): Čile, Gruzija, Japan, Kanada, Namibija, Portugal, Rumunjska, Samoa, Španjolska, Tonga i Urugvaj. Osim u Fijiju i Novom Zelandu, union je nacionalni sport i u većini tihooceanskih otočnih državica, među kojima su zapaženije rezultate ostvarili Tonga i Samoa. Fiji i Samoa natječu se i u rugby sevensu, inačici rugbyja ( pišimo u nastavku ragbi ) u kojoj se momčadi natječu sa samo sedam igrača na terenu, tradicionalno s velikim uspjehom.

Kako je rasla popularnost u svijetu ovog sporta, tako su svi htjeli imati ragbi-majice, kako bi se osjećali baš kao najveći ragbisti. Ono što je interesantno da su tu ideju usvojili i veliki kreatori pa imamo tako osamdesete koje su zaista bile u ovom kontekstu. Stil je bio dobar ako imate ovakvu majicu. Ove godine su se ponovo pojavile na velika vrata. Za vas smo pronašli najbolje od najboljih. 


Jednobojne ragbi majiceVrlo je moguće da ćete uskoro moći izabrati jednu ovakvu majicu, u asortimanu nekog butika. Nemojte je mimioći jer je možete nositi uz dobar jeans ( farmerice ).  Ono što prvo moramo naglasiti jeste da ne trpate majice ove vrste u bilo koje hlače. Izgleda čudno i neće odgovarati ni jednom outfitu. 


Majice s prugama

Odlično je to što volite možda pruge jer , upravo, ragbi-majice su idealne ako ih možete nositi sa prugama. Zašto ovo "ako"? Zato, jer ako ste korpulentniji ove pruge udaljite od sebe za uvijek! Ovakva kajica će idealna biti uz sportki outfit i dnevni. 

Retro ragbi -majica

Možda ćete se sjetiti da ste kao mali nosii sličnu majicu. Sada je možete nositi i kao veliki jer će idelano odgovarati kao poslovni outfit ( dio ). Bilo da nosite jeans pantalone ili ljetne platnene - odgovara objema prilikama. 


Na kraju, iako naiđete na neku koju odvje nismo pokazali, uložite u nju ( odnosno u sebe ) i kupite je. Bitno je od svega da slijedite samo jedno pravilo, a to je da ove majice imaju bijelu kragnu ( cijeli okovratnik ), što ih najviše karakteriše kao takve.