Kako sami napraviti najukusnije prave američke krofne?

SNL

:esto je tema razgovora kako se prave američke krofne poznate po tome što ih pojede u minuti, mada, realno, i sa bosanskim je tako ali ovi nam se uvijek u redakciji nađu kao omiljeni. Pokušali smo i sami napraviti. Evo kako smo to uradili. Mlijeko i šećer smo zagrijali da bude toplo, ali ne vruće ! Kvasac smo razmrvili i dodali mrvicu brašna, te prelili zagrijanim mlijekom. Malo promiješali i pustili otprilike 10 minuta da se kvasac razvije /digne.  Zatim smo rastopili maslac i pustili da se malo ohladi. Umutili smo jaja i dodali maslac, miješajući bez prestanka (da se jaja ne skuhaju). U to smo dodali kvasac i mikserom mješali polako dodavajući brašno. Trajalo je otprilike 5 minuta, sve dok se tijesto nije prestalo lijepiti za zdjelu. Potom smo pustili tijesto da se diže, pomiješali i opet pustili da se tijesto digne. Kad se tijesto dovoljno podiglo prebacili smo ga na pobrašnjenu površinu i malo razvaljali ( pomogle nam kolegice ) da bude debljine prsta. Rezali smo krugove čašom, a potom unutra manjom ( užom čašom ).  Zatim smo zagrijali ulje sve dok se nisu pojavali mjehurići (neka ga bude dovoljno u loncu da krofne mogu plutati) . Čekali smo da pozlate ( kolegice zovu požute ) i eto.. A trebalo nam je malo sastojaka: 1 i 1/8 šolje mlijeka 1/4 šolje šećera 1 kvasac 150 g maslaca 2 jaja 4 šalice glatkog brašna malo soli 1 vanili šećer malo ribane korice limuna ulje za prženje     SNL/SNL/SNL