Cristiano Ronaldo je glavna atrakcija u svojoj novoj kampanji za donje rublje

getty images, snl

Cristiano Ronaldo je predstavio svoju novu proljeće/ljeto 2018. CR7 kolekciju donjeg rublja. Zvijezda Real Madrida fotografije je snimila u svom domu jer se tamo, kako kaže, osjeća najugodnije.

Povodom predstavljanja kolekcije izjavio je: Donje rublje je jako intimna stvar i htio sam ovu kolekciju predstaviti u okruženju koje je za mene intimno – tako da je snimanje kod kuće bio logičan izbor. Kad sam doma, uvijek hodam u CR7 gaćicama i opuštam se!Nagrađivani dizajner Richard Chai odigrao je važnu ulogu u dizajnu kolekcije te je surađivao s Cristianom Ronaldom. Richard Chai je poznat po svom radu s brandovima kao što su Armani Exchange, Donna Karan i Marc Jacobs.
”Što se tiče same kolekcije mislim da je donje rublje temelj svake odjevne kombinacije, stoga je bitno nositi nešto što izgleda dobro i u čemu ćete se osjećati odlično. Volim žarke boje i uzorke pa su se sve moje prijašnje kolekcije vrtjele oko toga. Ovaj puta sam se odlučio za nešto luksuznije. Volim modu i volim ulagati u luksuzmu garderobu. Mislim da svaki muškarac mora imati vrhunsko odijelo, udobne traperice, bijelu košulju, udoban par tenisica i vrhunsko donje rublje. I odjeća ne mora biti skupa da bi se osjećao luksuzno, važan je materijal.


Rad s kvalitetnim materijalima i višegodišnjim iskustvom u proizvodnji donjeg rublja, CR7 kolekcije osiguravaju savršenu prilagodbu vašem tijelu. CR7 Underwear lansiran je 2014. a posljednja kolekcija rublja čini devetu sezonu za ovaj brend.