Game of Thrones završava smrću svih likova?

getty images, snl

Produkcijska kuća HBO potvrdila je da će osma sezona popularne fantastične serije

Tu vijest objavio je HBO-ov direktor programa Casey Bloy, istaknuvši da će se ta kuća pridržavati želje tvoraca serije Dana Weissa i Davida Beniofa da serija završi nakon osme sezone. 


Kako bi smanjili rizik od hakiranja i curenja informacija o scenarijskim zapletima iz HBO-a su najavili da će biti snimljeno više verzija posljednje epizode osme sezone serije “Game Of Thrones”.

Predsjednik programa HBO-a Casey Bloys rekao je da niko neće znati kako će zaista serija završiti.


Kada imate seriju koja se dugo prikazuje morate to uraditi. Jer kad nešto snimate, ljudi znaju. Zato ćemo napraviti više verzija i niko neće znati kako će serija zaista završiti, rekao je Bloys.


Sedmu sezonu serije obilježili su brojni hakerski napadi. Hakeri su objavili scenarije, dokumente i neobjavljene epizode. Zbog jedne epizode koju su objavili hakeri iz Indije uhapšene su četiri osobe.A ako je "Game of Thrones" po nečemu poznat, onda je to nemilosrdno ubijanje glavnih likova. Poznat je i po incestuoznim odnosima, eksplicitnim scenama seksa, nasilju bez kompromisa i mnogočemu drugom.


Francesce Orsi iz dramskog odjela kuće HBO je gostovala na jednoj konferenciji u Izraelu i podijelila je s gledateljima kako je zajedničko čitanje scenarija zadnjih epizoda cijele glumačke postave bilo vrlo emotivno, s obzirom na to ga nitko od njih nije vidio prije. Nakon toga je dodala i kako su jedan po jedan dolazili do dijela u kojem umiru, a suze se nitko više nije ni trudio zadržati. 


Hoće li sve doista završiti smrću baš svih likova, čak i moćne CerseiJona Snowa i Daenerys? Možda i hoće.