Nova kolekcija Bleme Tvico VIBRANCE AW 2018/19 na Paris Fashion Weeku- u

Belma Tvico

Nakon što je aktuelnu proljeće/ljeto 2018 Infinity kolekciju predstavila u oktobru prošle godine u luksuznom lancu hotela The Westin Paris, ovaj put je kao mjesto showrooma odabran Studio Zeta showroom, na osnovu poziva upućenog Belmi, koji se nalazi u Artcurial, prelijepom neoklasičnom izdanju koje se nalazi na uglu ulica Avenue Montaigne i Champs Elysees, gdje su smješteni najveći svjetski brendovi i najskuplji hoteli.

Nakon što je aktuelnu proljeće/ljeto 2018. Infinity kolekciju predstavila u oktobru prošle godine u luksuznom lancu hotela The Westin Paris, ovaj put je kao mjesto showrooma odabran Studio Zeta showroom u Parizu. Kolekcija je ovaj put privukla veliku pažnju kupaca s bliskog Istoka, tako da će se Belmine kreacije od  augusta moći kupiti i na bliskom Istoku.
Mnogo modnih influencera, modela i francuskih glumica posjetilo je showroom, a neke od njih poput Zita Vass, Teodora Djukic, Ablasofy, Sara Waka, Gaia Weiss, Yuliana Korotkova su se pojavile u Belminim kreacijama na predstavljanju nove kolekcije poznatog brenda Cesare Paciotti. Francuska glumica Gaia Weiss je bila oduševljenja novom kolekcijom, tako da bi uskoro i ona mogla nositi Belmine kreacije na velikim događajima.


S poznatim ukrajinskim modelom Yulianom Korotkova snimljen je i modni editorijal. Editorijal će biti objavljen u nekim od vodećih za američkih, francuskih i njemačkih modnih magazina, a koji će biti objavljeni u aprilskom izdanju.
Belma se tokom oktorbarske posjete Parizu, upoznala s vlasnicima ekskluzivnog brenda za torbe Lancaster, na njihovom partyu prilikom otvorenja nove radnje u St. Germainu. Kako je to upoznavanje preraslo u prijateljstvo, Belma je ovaj put posjetila sjedište Lancastera i tamo se upoznala s njihovim managmentom i dizajnerskim timom, i tom prilikom pregledala novu kolekciju za predstojeću sezonu koja je bila postavljena u showroomu.


Nakon što je bila na prezentaciji Infinity kolekcije u Sarajevu, francuska glumica Julie Judd je i ovaj put posjetila showroom sa svojom agenticom i dogovarale kreacije koje bi Julie trebala nositi na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.