Masažom protiv pivskog stomaka

PR, SNL

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! A uz sve ovo nestaje pivski stomak!

U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primjenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! 


O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tijela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema! Ono što je od toga svega nama najbitnije jeste da ovom masažom nestaje salo sa stomaka pa tako u narodu popularno nazvan pivski stomak brzo nestaje. 


Za sve one koji žele probati to od sada mogu u Salonu ljepote Plaza, u tržnom centru BBI u Sarajevu, na petom spratu. Sretno!