Tajna je u četkici za zube! I to električnoj. Iako smo mislili da se radi o bijeljenju zuba, za što nismo bili u pravu, radi se o načinu čišćenja i redovnom koji pruža upravo zdrav i blistav osmijeh.

Iako postoji mnogi razlozi zašto zubi ne mogu biti bijeli, onako kako želimo, bilo da je genetičko ili ne znamo kako, velike su šanse da to ostvarite na pravi način, a da pri tome ne dirate zubnu caklinu.


Kazali su nam da su prezadovoljni


Pitali smo Midhetu Agić šta je to što posebno izdvaja u korištenju ove četkice. Otkrila nam je da je to okrugla forma četkice koja može svaki zub temeljno da očisti. Kako ona ističe, prezadovoljna je. Jedna od influensera koja koristi isto električnu četkicu za zube, godinama je Teisa Fočić koja je sa svojim sljedbenicima podijelila podatak da joj je ova četkica bitan dio početka dnevne rutine. Također, Selver Fajković je napisao i objavio slično zadovoljstvo naglašavajući nam da je ova četkica bitan dio sadržaja gdje god da putuje, a navikli smo da gledamo njegove fotografije sa velikih putovanja. A ovo je sve o četkici koju trebamo imatiOral-B je marka zubnih četkica koju koristi i preporučuje najviše stomatologa širom svijeta. Klinički dokazano učinkovitija je od klasičnih zubnih četkica, na temelju istraživanja koje je provela neovisna organizacija. Zahvaljujući 60 godina iskustva u stvaranju superiornog proizvoda, 8 od 10 ljudi koji kupuju punjivu zubnu četkicu kupuju Oral-B. Sve punjive Oral-B zubne četkice proizvedene su u Njemačkoj i bolje su za okoliš jer ne treba mijenjati njihove baterije. Samo dvije minute ujutro i navečer, uz korištenje električnih zubnih četkica Oral-B, dovoljne su za postizanje blistave čistoće kao nakon profesionalnog čišćenja kod stomatologa.


Zahvaljujući 3D tehnologiji, ove četkice učinkovito uklanjaju zubne naslage i sprečavaju stvaranje kamenca. S 20.000 pulsacija te 8.800 rotacijskih pokreta u minuti pranje zubi postaje učinkovitije i ugodnije.