Otkriven misterij: Zašto Cristiano Ronaldo nema tetovažu

getty images, snl

Otkriven je još jedan detalj o Portugalcu koji će sigurno kod mnogih koji ga doživljavaju isključivo umišljenim i arogantnim utjecati na promjenu mišljenja

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana oduševio je svijet lijepom gestom promijenivši frizuru kako bi sličio dječaku koji je operirao tumor na mozgu. On mu je i financirao troškove operacije, a dok se još nije znao povod promjene imidža mediji su uglavnom kritizirali Ronaldovu frizuru. Također, otkriven je još jedan detalj o Portugalcu koji će sigurno kod mnogih koji ga doživljavaju isključivo umišljenim i arogantnim utjecati na promjenu mišljenja. 


Naime, Ronaldo na svojem tijelu nema niti jednu tetovažu što je pomalo neobično obzirom na trend među sportskim zvijezdama. - Nemam tetovaže jer često doniram krv - kazao je Portugalac koji navodno dvaput godišnje donira krv. U mnogim zemljama kao mjera opreza i prevencije širenja bolesti poput hepatitisa nakon izrade tetovaže zabranjuje se darivanje krvi u razdoblju od 6 mjeseci do godine dana. Iz tog razloga i Ronaldo izbjegava tetoviranje.