Kao brend koji snažno vjeruje u one koji pomjeraju granice stvaralaštva i ne libe se da nadmaše očekivanja, Reebok je inspirisan svojim kultnim Classic modelima – Freestyle Hi, Classic Leather, Club C i Workout Plus, stvorio nove.

Pozivajući na saradnju istaknute kreativce u oblasti ulične umjetnosti, grafitere Sany i Felipea Pantonea, kao i njemačke stručnjake za boje iz kompanije Montana Cans,inovativnom kampanjom „Always Classic“,Reebok je predstavio novu siluetu – Club C X Montana Cans.Kao brend koji snažno vjeruje u one koji pomjeraju granice stvaralaštva i ne libe se da nadmaše očekivanja, Reebok je inspirisan svojim kultnim Classic modelima – Freestyle Hi, Classic Leather, Club C i Workout Plus, stvorio nove. Klasične siluete poslužile su kao savršena umjetnička platna, pa podstaknut bojama iz kolekcije proizvođača boja Montana Cans, Reebok predstavlja četiri posebno atraktivna koloristička modela Club C Montana Cans – PURPLE, MT. FUJI, PEBBLE i MANILLA LIGHT.Odlučna u namjeri da postane dio dominante muške grafiterske scene, Sany se visoko pozicionirala zahvaljujući autentičnom street art opusu, zagovarajući odvažan stav i bunt, dok je Felipe svojim kolorističkim geometrijskim instalacijama vrlo blizak jedinstvenoj estetici modela Club C. Oba umjetnika predstavljaju kreativne vizionare i uzor svojoj generaciji umjetnika, ističući se kroz smjele i jedinstvene stilske forme.Uz Sany i Felipea, u kampanji su prisutni i neki od najvažnijih partnera brenda Reebok, uključujući hip-hop duo Rae Sremmurd, rapera Lil Yachty, pop zvezdu Arianu Grande i supermodel Gigi Hadid.


Reebok Classic, koji je zbog svog minimalističkog stila još davne 1985. godine bio omiljena patika sportista, na terenu i van njega, još uvijek je nezamenjiv model koji oduševljava sve generacije. Club C Montana Cans predstavlja idealan proljećni izbor za sve čiji stil odiše individualnošću i samopouzdanjem.Samo u Buzz šopovima u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banjaluci i Bijeljini uz kupovinu Club C Montana Cans patika dobijate i poklon originalni Montana Sprej ili USB.