Krenite tražiti ove jakne! Jesen je tu, a ovo je trend!

SNL

Red je da pišemo ponovo o jaknama i trendovima - koje su u trendu i šta kupiti! Mnogo je onih koji vole ulagati u jakne, pa evo da pripomognemo.

Jesen i zima su nam nekako najpoznatiji po tome da su potrebni topliji odjevni komadi, za bilo koju priliku ili događaj. Zato i jeste vrijeme da malo pričamo o tome koje jakne bi trebalo da se nađu već sada u tvom garderoberu, jer će te sasvim  sigurno ugrijati, ali ćeš moći i da ih nosiš tako da uvijek imaš trendi, kombinacije koje izgledaju u svakom trenutku odlično. 

College  jakna 
Često ih viđamo u američkim filmovima, po čemu su nam i najpoznatije. Uglavnom ih nose tinejdžeri i tamošnji studenti, ali baš takav je ovakav model jakne došao do svih ostalih zemalja i krajeva sveta. Odličan model je za razne kombinacije, uglavnom se koristi u opuštenijim kombinacijama, ali se odlično stilizuje i sa nekim elegantnijim komadima, te daje na taj način vrlo zanimljiv izgled. 

Kožna jakna

Nijedan hladniji period u godini ne prođe a da se kožna jakna ne nosi u velikoj mjeri. Toliko smo puta pisali i govorili o njoj, da je zaista nepotrebno išta više dodavati. U svakom outfitu, nebitno da li se radi o potpuno elegantnom ili sasvim opuštenom, čak i sportskom, kožna jakna je odlična da je iskoristiš u  bilo kom trenutku. 

Bomber jakna

Jedan od najvećih come backova u modnom svijetu jeste povratak  bomber jakni  i to u najvećem stilu ikada. Povratile su se kako za muškarce, tako i za djevojke, te su postale svojevrsna zamjena kožne jakne, jer se mogu vidjeti u  najrazličitijim kombinacijama. Modni blogeri su možda najveći krivci što se ovaj odjevni komad ponovo vratio u naše garderobere, a jesen je najbolje vrijeme za njihovo kombinovanje. 

Futrovane ili kamionžijske jakne

Iako joj je naziv zabavan, ovakav model jakne je jedan od vodećih trendova ove sezone. Kamiondžijske  jakne, ime su dobile baš po tome što ih najviše nose kamiondžije. Ko bi uopšte rekao da bi od njih mogao da se napravi neki trendi komad, zar ne? Od somota, prevrnute kože, teksasa, uglavnom ih karakteriše sitno, bijelo krzno na kragnama, te se veoma dobro kombinuju u nekim  svakodnevnijim outfitima.