Salon ljepote Plaza: Vaš kutak ugode i pozitivnih vibracija u kojem se brinu o vašoj ljepoti

Selver Fajković

Ubrzan način života, previše kofeina, premalo sna, previše stresa… sve to se odražava na našem licu i tijelu. Želja za boljim izgledom tijela i lica, utkana je u našu svijest kao i prirodu.

Danas, u skladu s našim potrebama, željama, a i financijskim mogućnostima, biramo kozmetiku kojom njegujemo kožu i biramo kozmetičke salone u čije se stručne ruke predajemo. Odlazak u kozmetički salon dio je kulture življenja koji, nažalost, mnogi još zanemaruju. Poznata činjenica da smo spremniji potrošiti na razne nepotrebne stvari umjesto na zdravlje, čije održavanje počinje upravo u kozmetičkim salonima, danas pravim malim "poliklinikama za sprečavanje bolesti".

Želite li riješiti se celulita i pripremiti za plažu, zategnuti opuštenu kožu, opustiti uz masaže i riješiti bolova u leđima, opustiti se i riješiti osjećaja umornih i teških nogu - sve to možete napraviti za sebe u čarobnom enterijeru salona ljepote Plaza koji je namijenjen i muškarcima i ženama - a nalazi se na petom katu BBI Centra, na adresi Trg djece Sarajeva br.1.


Ako imate neki estetski problem (bore, akne, opuštenu kožu lica) u kozmetičkom salonu Plaza posjeduju znanje, iskustvo, te luksuzne preparate kojima mogu ublažiti Vaš problem. Tajna opuštajućih tretmana je kombinacija sistema njege s proizvodima etabliranih kozmetičkih marki. Uz klasičnu njegu lica možete si priuštiti i različite njege najnovijom tehnologijom koja će Vašu kožu oživjeti i usporiti proces starenja.
Suvremene metode njege lica i tijela uz primjenu odgovarajućih kozmetičkih preparata dovode do rezultata koji klijente salona ljepote Plaza čine zadovoljnim osobama punim pozitivne energije.

Svim vašim zahtjevima ugodit će profesionalno i školovano osoblje koje ima dugogodišnje iskustvo i koje sa senzibilitetom i ljubavlju obavlja svoj posao.