Povodom svog trećeg rođendana, BUZZ je odlučio nagraditi. Svi mogu učestovati, a najbolji će biti nagrađeni.

Neka vam ovih dana koncept BUZZ Sneaker Challange bude slatki izazov! BUZZ je pokrenuo instagram aktivaciju povodom svog rođendana, a svi korsnici i fanovi instagrama mogu učestovati, i to na sljedeći način: 


Potrebno je da na svom Instagram profilu objavite fotografiju sa vašim omiljenim patikama. Zatim, još nekoliko brzih koraka:


U opisu posta, pored naziva patika, potrebno je da ih opišete u tri riječi. Prva riječ opisuje patike, druga riječ opisuje njihovo osjećanje dok ih nosi i treća riječ opisuje njihov stav/osjećaj prema njima. 


Tako npr. može biti ADIDAS NMD, SUPREMACY, SELFCONFIDENCE, ADMIRATION. Ono što treba naglasiti jeste da vaš stav ne mora biti na engleskom jeziku. 


Dalje, na vašoj fotografiji trebate tagovati  @buzzsneakerstation i još 2 osobe koje će  uraditi  to isto. Obavezno koristite hashtagove #MYSNEAKERGRAIL,  #BUZZBIRTHDAY3 , #BUZZSNEAKERSTATION,  #SNEAKERCHALLANGEBIH.


Ova nagradna traje do 20.4 i u tom periodu će se 5 najkreativnijih opisa i autora nagraditi patikama po izboru.Uslov za učešće jeste da vam profil bude otključan.


Sretno!