Lewis Hamilton je ambasador Tommy Hilfigera

getty images, snl

Prošlog mjeseca, britanski prvak Lewis Hamilton predstavljen je kao novi ambasador za ovaj modni brend. Ova suradnja ide korak dalje najavili su kako će za predstaviti svoju prvu zajedničku kolekciju za sezonu jesen zima 2018. Logotip TommyXLewis inspiriran zastavom, a inspiracija su bile Hamiltonove tetovaže i njegov stil inspiriran ulicama.

Brojna dostignuća u bogatoj karijeri, dovela su Lewisa Hamiltona u elitni krug globalnih sportista i učinila jednim od najvećih vozača u povijesti Formule 1. Trenutno drži rekord po najvećem broju pole pozicija, broju poena i pobjeda. Osvojio je najmanje po jedan Grand Prix u svakoj sezoni u kojoj se takmičio. Trenutno ima više od 17 milijuna pratilaca na društvenim mrežama kojima nudi jedinstven pogled na ovo prestižno takmičenje ali i svoj privatni život.

"Oduvijek sam se divio Lewisovoj nevjerojatnoj izdržljivosti tijekom trke, kao i jedinstvenom stilu vožnje, što govori u prilog novoj generaciji Tommy momaka. "Svoju nevjerojatnu karijeru je izgradio kao trkač uz dosta strasti, posvećenosti i izuzetno dosta teškog rada - vrijednosti koje sam prisvojio gradeći svoj brend." izjavio je Tommy Hilfiger

"Tommy dizajn me inspiria da budem smio u osmišljavanju svojih outfita koje nosim van staza Formule 1, tako da slobodno izražavam svoju kreativnost i eklektičan stil uz dosta samopouzdanja! Jedinstveno iskustvo s projektom TOMMYNOW je dovoljan razlog da budem ponosan što sam partner ovog vizionarskog brenda!", izjavio je Lewis Hamilton.

Integriranu mušku kampanju snimio je Mikael Jansson u Pocono Raceway. Kolekcija koja je prikazana na završnici Nedelje mode u Milanu, odaje počast svijetu Formule 1, uz dosta heritage work wear komada, uz značajan fokus na jeans. Street stilovi nastali su od iconic krojeva, smjelih boja i tipično trkačkih grafika i printova. Zagledavši se u tradicionalnu američku automobilsku kulturu, odjeća koju je ponudio Tommy Hilfiger je nova, svježa i u potpunosti odgovara suvremenim lifestyle potrebama.