Dwayne Johnson lansira svoj tequila brend

getty images, snl

Zahvaljujući filmovima i karizmi postao je jedan od najomiljenijih akcijskih junaka, a posljednjih godina može se pohvaliti statusom najunosnije zvijezde čiji filmovi donose najveću zaradu.

Jedan od zaposlenijih, ako ne i najzaposleniji glumac Hollywooda svakako je Dwayne The Rock Johnson.

Ovaj glumac i kečer ne dopušta da mu išta pokvari planove te je cijelo vrijeme u pokretu. Između osvajanja kina širom svijeta, The Rock je odlučio da kreira novu kolekciju, nazvanu "Project Rock", smještenu pod okrilje brenda UnderArmour.
Prema izvješću kompanije TMZ, Johnsonova kompanija je podnijela papire kako bi osigurala prava za novu marku tequile, Manu. U svojoj polinezijskoj kulturi "Mana" je nadnaravna esencija koja može postojati u ljudima, duhovima, pa čak i neželjenim objektima - onima koji posjeduju moć i utjecaj onima koji ga posjeduju. Ako ga itko ima, to je Johnson.

Lansiranjem svog brenda za proizvodnju tequile "Šampion iz naroda"pridružit će se brojnim poznatim ličnostima koje su se uputile ovom rutom, a mi se možemo radovati da ćemo možda nekada imati priliku da je vidimo na nekoj od polica uvoznih pića u našoj zemlji.