3 najbolja gela za područje oko očiju

getty images, snl

Ako smatrate da vam područje ispod očiju postaje malo natečeno i neprivlačno, ovi gelovi za područje oko očiju će vam pomoći da to ispravite.

Iako mnogi često misli da je slična kremi za područje oko očiju, gel zapravo ima više fokusiranu svrhu. Osim svjetlije i svilenkastije teksture, gelovi za područje oko očiju se uglavnom koriste za smanjenje tamnih krugova i natečenost podočnjaka hlađenjem prostora oko njih. Kako gelovi bolje odgovaraju onima s masnom kožom, gelovi se preporučuju mlađoj populaciji. Kreme su pogodnije za zrelu kožu, što je indicirano smanjenjem proizvodnje masnoće - praćeno potrebom za dodatnom brigom da se održi zdrava koža. Nasuprot tome, ako jednostavno trebate nešto kako biste osvježili oči, smanjili tamne krugove i oslobodili se od bilo kakve napuhanosti, onda biste trebali kupiti gel za područje oko oči umjesto kreme. Ne samo da su jeftiniji, nego su gelovi i praktičniji. Većina gelova oblikovana je poput olovaka, a neke imaju dodatak u obliku kuglice koja omogućava pokretanje uređaja po području oko očiju. Sve što trebate učiniti je gel ravnomjerno utapkati prstom.

L'Occitane's Energizing Eye Gel


Poboljšana korzikanskim citratnim ekstraktom, L'Occitane energizirajući gel za područje oko očiju bori se protiv znakova umora oko vaših očiju, toniranjem tamnih krugova i smanjenjem natečenosti. Štoviše, gel odmah revitalizira i osvježava područje. Ovaj gel dolazi s roll-on mehanizmom.
Clinique for Men Anti- Fatigue Eye Gel


Ovaj gel također dolazi s roll-on mehanizmom koji pruža instant olakšanje, istovremeno revitalizirajući i hidratizirajući umoran izgled vaših očiju. Ovaj gel također smanjuje natečenost podočnjaka, tamne krugove, dok posvjetljuje područje oko očiju.
Shiseido Men Eye Soother


Shiseido Men Eye Soother je gel za hlađenje koji pruža neposredne umirujuće i hidratantne prednosti. Formulirano vitaminom C i E, ovaj gel osvježava kožu oko područja oko očiju koje je ostarjelo zbog okoline ili naprezanja. Ovaj gel će smanjiti tamne krugove, sitne linije i znakove umora.