Novi broj SNL magazina je dostupan na svim kioscima širom BiH, gdje na oko 200 stranica možete pročitati sve o sportu, ekonomiji, trendovima, groomingu, tehnologiji, pričama i savjetima.

U novom broju SNL magazina donosimo vam ultimativni vodič za mladoženje. Na osam stranica saznajte sve o organizaciji vjenčanja. Istražili smo o čemu trebate povesti računa, te čemu posvetiti posebnu pažnju. Zbog vas smo mislili i najsitnije detalje.


Pročitajte ekskluzivne reportaže. Posjetili smo etno selo Čardaci, omiljeno mjesto domaćih i stranih turista. Od malog porodičnog biznisa i mini hidroelektrane, danas su Čardaci nezaobilazna destinacija prilikom prolaska kroz Vitez.


Pričali smo s business stručnjacima. Vedran Perišić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH rekao nam je kako voli svoj posao, a druga ljubav mu je sport. Za SNL magazin otkriva svoje navike i svjetuje nas kako da budemo uspješniji. Brend SEAT ima zanimljivog i inspirativnog brend managera, Seada Trnku. Trnka nam priča kroz kakvu transformaciju prolazi autoindustrija u svijetu ali i kod nas, te da li vidi pozitivnu budućnost u našoj zemlji.


Istražili smo kako su se poznate bh. tate snašle u ulozi oca. Nihad Đedović, Ivan Tatomirović, Mirza Šoljanin, Faruk Čaluk i Emir Bukovica otkrili su nam što se to promijenilo u njihovom životu nakon dolaska djeteta. 


Naš gastro urednik Hajrudin Šišić posjetio je nekoliko restorana, ocijenio ih, te za vas izdvojio jednostavne i ukusne recepte. 


Kino Imperijal ponovno otvara svoja vrata, ovaj put u novom ruhu. Za to su zaslužni The Brew Crew koji su pokrenuli crowfunding kampanju i pokazali kako se ne boje izazova.


Na više od dvadeset stranica pročitajte sve o nadolazećim trendovima, idejama za matursko večer. Slijedite 15 načina i budite cool ovog ljeta. Pročitajte priču o jednoj od najuspješnijih bosanskohercegovačkih kompanija, Granoffu. Manners ima novu kolekciju za proljeće/ljeto 2018 i inspiriran je muškarcem u pokretu.


Tema ovog broja je Mondijal 2018., a naslovna priča je naš najuspješniji bokser, Damir Beljo. Beljo nam je otkrio da je sanjao da postane pjevač, koji meč bi ponovio, te tko mu je najveća inspiracija.


Ne zaboravite da odigrate i nagradnu igru gdje svaki ljubitelj fudbala može osvojiti vrijedan poklon.