Iako smo navikli da ženski dio ormara bude veći od naše polovice, vrijeme je da unesemo promjene. Nećemo joj pri tome smetati, a evo kako!

Svakodnevno se nosimo time da nam treba košulja ili majica za posao, a svaki često vidimo da nam treba biti ispeglano ili sređeno baš onako kako bi mi ti htjeli – da izgledamo bolje. Oni koji imaju privilegiju, a mislimo na one koji imaju nekog da im ispegla istu tu košulju, neće se prepoznati u ovom pasusu, ali oni drugi hoće. Istraživali smo malo...


Pranje veša


Nije jednostavno ali nije ni teško. Najteža je volja iskupiti prljav veš jedne boje ili slične vrste. Tako, npr.,ne možete s bijelim prati nešto obojano jer će nakon toga bijelo poprimiti boju. Zamislite, bijela košulja postane nešto slično svjetlo-crvenoj.. Nemojmo ni zamišljati. Bit će dovoljno da perete na 40 stepeni sve zajedno ( može biti i šareni, ali nipošto bijeli s tim). Sušite na vješalici


Da. Dobro smo zapisali. One koje nam pomažu znaju, ali vi možda ne. Sušite košulje na vješalici i za ( one kvalitetnijeg platna ) neće trebati pegla. 


Ormar za nas
I došli smo do djela kada treba veš da bude u ormaru. Za muški ormar najbitnije je da ima dosta prostora za vješalice jer pokušajte sve što može ići na vješalicu da objesite. Dovoljno je da vam je donji veš i majice, te da su vam pantalone smotane u policu. Pri tome i majice mogu biti na vješalici jer će uvijek biti ispeglane. Ako vam fali prostora ( vjerujemo da hoće ), imate pomoćne ormare koji su jeftini i baš kao za nas stvoreni. Od platna su i lako se sklapaju. Pokušajte i imat ćete možda dan bez slatke svađe..