SNL Magazin: WORLD CUP 2018 - Ko je ko?

SNL magazin je ovoga puta pripremio interesantnu nagradnu igru. Pogodite ko je ko i osvojite nagradu!

Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2018. bit će 21. izdanje svjetskog nogometnog prvenstva, koje će se od 14. juna do 15. jula 2018. održati u Rusiji, nakon što joj je FIFA 2. decembra 2010. dodijelila pravo domaćinstva. Ovo će biti prvo prvenstvo u nekoj od bivših sovjetskih republika, i prvo prvenstvo u Evropi nakon 2006. 


Završnica prvenstva sastojat će se od 32 nacionalne reprezentacije, od kojih će 31 sudjelovati u kvalifikacijama dok je Rusija kao domaćin automatski kvalificirana. Ukupno će se odigrati 64 utakmice na 12 stadiona u 11 gradova. Finale će se odigrati 15. srpnja 2018. na moskovskom stadionu Lužnjiki.


U nagradnoj igri može učestvovati ko želi, i to tako što će na email adresu info@snl.ba ili na naš facebook page, poslati fotografije ilustracija magazina i odgovoriti ko je ko na ilustracijama.  Mi ćemo vam već pomoći u tome što ćemo dati imena fudbalskih zvijezda koja su imenovana. Na vama je da kažete ko je ko!


Gdje je : Lionel Messi, Thomas Müller, Mesut Özil, Javier Hernández, Koke, James Rodríguez, Mohamed Salah, Michy Batshuayi, Tomoaki Makino, Aleksei Miranchuk, Albin Ekdal?Kupite svoj primjerak magazina i osvojite nagradu! Nagrada je adidas majica iii, to nije sve ! Sretno!


SNL Magazin možete kupiti u kioscima širom BiH!