Tom Cruise snima nastavak filma 'Top Gun'

Twitter

Američki glumac Tom Cruise je putem Twittera najavio snimanje filma

Tom Cruise  je na svom Twitter profilu najavio snimanje filma "Top Gun 2".  Cruise je na Twitteru objavio svoju fotografiju odjeven u pilotsko odijelo dok u ruci drži kacigu i gleda u borbeni avion. U opis fotografije je stavio hashtag #Day1, a tu je i natpis "Feed The Need".

Ranije je saopćeno da će produkcija nastavka filma "Top Gun" zvaničnog naziva "Top Gun: Maverick" početi tijekom ljeta, ali se to očigledno događa ranije.

Detalja o novom filmu ima jako malo, no režiser Joseph Kosinski je ponešto otkrio. Donijet će priču o vremenu koje je Pete "Maverick" Mitchell proveo u modernoj vojsci.


"Mornarica je sada ,mnogo drugačija nego 1986. godine. Tada nije bila u ratu barem 15 ili 20 godina. Danas je mornarica u ratu već 20 godina, svijet je drugačiji tako da ne možemo napraviti remake prvog filma. Moramo se prilagoditi", rekao je ranije Kosinski.


"Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to natjecateljski film", rekao je u Cruise u intervjuu prošle godine za američku televiziju Access. Dodao je kako mu se jako svidio prvi film, a sada će biti napretka za Mavericka te će upravo zbog tog lika nastavak zvati 'Top Gun: Maverick'. 


Cruisea je uloga pilota u 'Top Gunu' proslavila diljem svijeta, a u filmu je 'osvojio' Charlie, instruktoricu zrakoplovne vožnje koju je utjelovila Kelly McGillis.