Najbolje obučeni muškarci na dodjeli Emmy 2017

SNL

U nedjelju su dodijeljene prestižne nagrade Emmy za najbolja postignuća televizijskog formata. Handmaid's Tale pomela je konkurenciju u kategoriji dramske serije, komedija Veep nastavila je uspješan niz, ali na kraju su političke satire obilježile večer.

Uz domaćina i voditelja Stephena Colberta koji se nije mogao suzdržati od šala na Trumpov račun, večer Emmyja obilježila je tema politike, posebno nakon što je Saturday Night Live osvojio nagradu za najbolji variety show .

...................................

Nagradu za najbolje sporedne uloge u komediji osvojili su Alec Baldwin, koji je u showu glumio Donalda Trumpa, i Kate McKinnon u ulozi Hillary Clinton. Nagradu za najbolju dramsku seriju osvojila je serija The Handmaid’s Tale. Elisabeth Moss osvojila je nagradu za najbolju glavnu glumicu u kategoriji, a nagrada za najbolju sporednu glumicu nagradu otišla je Anni Dowd. Serija je pomela konkurenciju u kategorijama produkcije i scenarija, ostavivši House of Cards i Westworld bez nagrada. Evo i najvolje obučenih muškaraca.. 

 Tituss Burgess

 Stephen Colbert

 Stanley Tucci

 Riz Ahmed

 Reld Scott

 Milo Ventimiglia

 Matt Smith

 Joel Kinnaman