Belma Tvico nastavlja da niže uspjehe

PR

Danas uspješna bh. dizajnerica Belma Tvico-Stambol kao djevojčica je sanjala da dizajnira odjeću koju će nositi poznate ličnosti.

Vrijednim radom njen san postao je stvarnost, pa tako kreacije s njenim potpisom nose brojne ljubiteljice visoke mode u našoj državi, regiji, ali i svijetu. Nakon što je francuska glumica Julie Judd bila posebna gošća na promociji aktualne Infinity S/S 18 kolekcije u Sarajevu, dogovorena je haljina koju je Julie nosila na crvenom tepihu prve noći Cannes Film Festivala. Julie je zasjala na crvenom tepihu u prljavo roza sequin haljini.


Julie Judd na premijeri filma Everybody knowsNa prezentaciji filma Burning, na crvenom tepihu se pojavila i direktorica filma Didar Domehri u zeleno-crno nijansirajućoj bomber jakni s potpisom Belma Tvico. 


Didar Domehri na premijeri filma BurningPosljednje večeri Cannes Film Festivala održan je glamurozni Amfar party. Na partyu se pojavila model Dayana Reyveu u Belma Tvico bijelom kombinezonu.


 Dayana Reeves na Amfar partyjuNakon što je predstavljanjem u Parizu skrenula pažnu ino medija, tako su artikli i editorijali s Belma Tvico brendom objavljeni i u poznatom stručnom talijanskom modnom časopisu Collezzioni, zatim editorijal u francuskom Prestige magazinu, švicarskom lifestyle portalu Les Genevoises.