Najveće muzičke zvijezde regiona ovog ljeta na Jahorini

PR

Na konferenciji za novinare, jučer je u hotelu Bistrica, predstavljen je program novog trodnevnog „Festivala 365

Svi posjetioci, pored nastupa najpoznatijih zvijezda regiona, Severine, Petra Graše, Lexington benda, kao i mnogih drugih, imat će priliku da sudjeluju i u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama.


„S velikim zadovoljstvom želimo da najavimo otvaranje ljetne sezone na Jahorini, planini koja od ove godine, pored bogate zimske ponude, svojim posjetiocima nudi i zanimljiv sadržaj tijekom ljetnog perioda. Nakon najuspješnije zimske sezone ikada na Jahorini, imamo veliki izazov da i ljetnu sezonu učinimo podjednako atraktivnom za zaljubljenike u ljetni planinski turizam, ali sam siguran da ćemo „Festivalom 365" premašiti očekivanja regionalnog tržišta", istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i izrazio veliku zahvalnost svima koji su pružili svesrdnu podršku i učinili da Jahorina ponovo zasija olimpijskim sjajem.


Jedan od organizatora „Festivala 365", agencija „Sol azur" pripremila je dvodnevne pakete za boravak na Jahorini, tijekom trajanja festivala, a oni se nalaze u prodaji po cijenama već od 29 konvertibilnih maraka. Smještajni kapaciteti, kao i same karte su već u prodaji, te se zbog velikog interesiranja svim gostima savjetuje da svoje mjesto na ljetnom planinskom festivalu osiguraju što prije. Gosti koji žele da kupe samo festivalske karte, to mogu uraditi preko portala kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima u Sarajevu i Palama.„Raduje nas da smo mi u Vladi RS na vrijeme prepoznali vrijednost i potencijal ovog festivala i zajedno sa menadžmentom OC Jahorina shvatili da je korišćenje kapaciteta Jahorine svih 365 dana godišnje realan cilj i mogućnost. Danas prisustvujemo prelijepom trenutku otvaranja ljetne sezone na Jahorini, a posebno smo ponosni na to da je u prva četiri mjeseca ove godine planinski turizam porastao za 22%. Bjelašnica, Ravna Planina i Jahorina su snažan turistički proizvod i zajedno sa udruženjem hotelijera radimo na tome da učinimo posjeticima svih 365 dana u godini nezaboravnim", rekao je Predrag Gluhaković, ministar trgovine i turizma Republike Srpske.


Bojan Vasković, frontmen benda Lexington, istaknuo je da je na Jahorini boravio tijekom zimske sezone i da je oduševljen svime što ova olimpijska ljepotica nudi: „Volim ove krajeve i bit će nam čast nastupati na Festivalu 365. U ime Lexington benda obećavam sjajan provod 30. juna i najavljujem da spremamo nezaboravnu žurku za posjetioce. S obzirom na to da su posjetioci tražili upravo naš nastup, bit ćemo posebno raspoloženi da im uzvratimo sjajnom svirkom", rekao je Bojan.


Festival će ove godine otvoriti najveća regionalna zvijezda Severina, a tijekom trajanja festivala nastupit će i Petar Grašo, te Lexington bend. Također, tijekom cijele ljetne sezone, posjetioci će moći uživati u panoramskoj vožnji šesterosjedom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tjubing stazom.