Trkači iz Sarajeva testirali Nike React- "Najkompletniju pjenu do sada"

PR

Amortizacija, reaktivnost, lakoća i izdržljivost. Nike modeli za trčanje su prepoznatljivi po posjedovanju tehnologija, koje omogućavaju trkaču sve pogodnosti na stazi.

U Avalon Sports & Health Club u Sarajevu je 18.6. predstavljena je nova REACT tehnologija.


Benefite REACT tehnologije testirali su aktivni trkači, ljubitelji dinamike i izazova. Prisutni su imali priliku da se uvjere u lakoću pokreta, idealnu odzivnost, trajanje i osjećaj mekoće i lakoće u Novim Nike React patikama. Prijavljenim učesnicima priređeno je sjajno trkačko druženje, koje nisu narušili loši vremenski uslovi, a za najbrže učesnike pripremili smo Nike Epic React patike.Nakon testiranja najnovijeg Nike React modela, zadovoljstvo nam je istaći pozitivne komentare i reakcije trkača, učesnika ovog trkačkog izazova. Prisutni su imali priliku da se uvjere u performanse i ekskluzivnost tehnologije od koje je model izrađen. Najspremniji učesnik je nagrađen novim Nike React modelom.
Iz Nike laboratorije izašla je najinovativnija tehnologija koja daje bolje rezultate od svih prethodnih modela i primjenjenih tehnologija. React amortizovanje je ekskluzivni Nike proizvod i razvijen je unutar kompanije Nike.Riječ je o modelu za trčanje koji koristi tehnologije najviših performansi, na neprimjetan način. React pjena, fluidna geometrija i Flyknit (kod Epic modela) su korišteni za kreiranje udobne, moderne patike za trčanje.


Ekskluzivne modele s React tehnologijom možete pronaći samo u Nike Shopu (Sarajevo City Centar) u Sarajevu.