Tom Ford Fucking Fabulous parfem stigao je u Plaza parfumeriju

getty images

Malo koji parfem izazvao je takvu pozornost u posljednje vrijeme, kao što je to uspjelo mirisu Fucking Fabulous dizajnera Toma Forda, koji je i prije nego je izašao u prodaju izazvao ogroman hype među modnom i beauty publikom.

Tom Ford zna što je luksuz. Pogledajte samo njegove kolekcije: krzno, kaputi od kože, raskošne haljine, čizme s visokim potpeticama… Zapitate se onda zašto je Tom Ford predstavio novi miris pod provokativnim nazivom „Fucking Fabulous“? “If you’re fabulous and you know it and you really want to show it” je onda odgovor na vaše pitanje, a ovo vjerojatno idealan miris za vas.
Zanimljivo je da je prvi put predstavljen u rujnu prošle godine, na reviji Toma Forda za proljeće/ljeto 2018., koju je dizajner održao u New Yorku. Modna elita koja je došla pogledati njegov modni show, imala je priliku isprobati i taj novi parfem, koji je toliko osvojio okupljene, da se brzo stvorila fama kako Ford na scenu izlazi s novim genijalnim mirisom. Čak je i naslov, u duhu Fordove provokacije, zagolicao maštu mnogih i zvijezda društvenih mreža je rođena.

"Fucking Fabulous" otvara se slatko -gorkim mirisom badema, koji slijedi aroma vanilije, a sve izvrsno povezuje lavanda. Nekoliko minuta nakon nanošenja na kožu do izražaja dolaze i jantar i muškatna kadulja, što sve zajedno taj parfem čini idealnom orijentalnom ljetnom kombinacijom. Parfem namijenjen ženama i muškarcima.Gledajući sve te Instagram fotografije influencerica koje su vani upoznavale miris i iskustva o njemu dijelile sa svojim followerima, nestrpljenje da ga dočekamo i kod nas u Bosni i Hercegovini je sve više je raslo. I sada napokon imamo sjajne vijesti – parfem Fucking Fabulous stigao je u parfumeriju Plaza u BBI centru.