Najbolje obučeni na NBA draftu 2018

getty images

Prošli tjedan održan je NBA draft, a tko je dobio ovacije za svoj izgled, saznajte u nastavku.

NBA draft je godišnji događaj u kojem 30 klubova NBA lige (29 iz SAD-a i 1 iz Kanade) mogu izabrati igrače koji žele igrati u ligi. Običaj je da se igrači biraju s fakulteta, ali je u zadnje vrijeme sve veći broj srednjoškolaca i međunarodnih igrača. Draft je trenutno jedini način da igrači igraju u NBA-u, tako da, ako su jednom izabrani i napuste ligu, u istu se mogu vratiti bez ponovnog drafta.


Ovogodišnja generacija je jedna od najjačih u posljednje vrijeme. U izboru je bilo sigurno 2-3 Allstar igrača, te mnoštvo korisnih role playera.


Slavni košarkaši osim po fantastičnoj igri za svoje klubove, poznati su i po izvrsnom smislu za odijevanje. Ovo su najbolje odjeveni na ovogodišnjem NBA draftu.Spursi su kao 18 picka na ovogodišnjem draftu doveli Loonie Walkera IV, beka koji je prošlu sezonu igrao s Univerzitet u Miamiu. U prošloj sezoni je u 32 utakmice bilježio nešto preko 11 poena, uz 41 % šuta iz igre i 35 % šuta s distance. No, Looniejevi igrački kvaliteti, iako mnogi predviđaju da bi ovaj momak mogao biti krađa drafta, u toku same draft večeri bili su u drugom planu.

Doskorašnji bek koledža Miami izašao je na binu obučen u bijeli sako i imao je mali problem kada su mu dali kačket s logoom njegovog novog tima. Problem je zapravo bila njegova frizura zbog koje nije mogao da stavi kapu na glavu, pa mu je stajala prilično komično dok se rukovao s Adamom Silverom.
Shai Gilgeous-Alexander je prvenstveno odličan obrambeni igrač koji ima nevjerojatno duge ruke i odličnu visinu za playmakera. Na ovom događaju nikoga nije ostavio ravnodušnim svojim izborom odijela i košulje koji su bili od istog materijala i dezena. Inače ovakve kombinacije nisu poželjne, no kada je Shai u pitanu, ovo je dobro izgledalo.Wendell Carter Jr. voli Gucci i voli film Black Panther. To je bilo očigledno kada smo vidjeli njegovu odjevnu kombinaciju za NBA draft. Spoj Guccija i Black Panthera na Carteru izgleda odlično, zar ne?Naravno, svi biraju odijela za ovako važne događaje. Ali samo Marvin Bagley III "stavio" je svoj lik na podstavu sako koje je nosio tu noć.Moe Wagner je ostao doslijedan jednostavnosti, što i priliči Njemcima. Ovaj dvadesetjednogodišnjak za veliku noć NBA drafta izabrao je plavo Gucci odijelo.