Boss United: Za muškarce koji hrabro koračaju ka uspjehu

getty images

U duhu Svjetskog prvenstva 2018. godine, BOSS predstavlja novi BOSS BOTTLED UNITED miris kroz kampanju koja će inspirirati fudbalske navijače širom svijeta s jedinstvenim pričama igrača.

Strast i poštovanje nisu potpuni bez skupa vrijednosti i zato kampanja istražuje integritet koji je ključ njihovog uspjeha. Poznato je da njihov uspjeh na terenu njih čini svjetski poznatim ikonama, ali njihovo ponašanje van terena je njihova formula uspjeha.

BOSS slavi putovanje četiri fudbalera svjetske klase, predstavljajući ključne trenutke u njihovim životima. Nova kampanja ističe kako su im njihova djela i vrijednosti pomogli da dođu do zvijezda. Harry Kane, Alvaro Morata, Philippe Coutinho i Julian Draxler - četiri svjetski poznate fudbalske zvijezde. U novoj kampanji BOSS istražuje njihove fascinantne priče. Svaki igrač ima svoju jedinstvenu priču, koja ga je motivirala da bude uspješan. S ulica gdje su igrali fudbal kao djeca do svjetski poznatih stadiona na kojim ih bodre milijuni navijača iz cijelog svijeta.BOSS BOTTLED UNITED je za one koji su strastveni, lojalni i njeguju vlastiti integritet. Miris se otvara s Bucku, južnoafričkom biljkom kombiniranom sa narandžom kako bi pružila citrusni osjećaj svježine. Pepermint u središnjim notama ističe muževnu energiju, dok drvene note vetivera, pačulija i kašmerana evociraju eleganciju.

BOSS BOTTLED UNITED predstavljen u srebrenoj bočici predstavlja podsjetnik uspjeha - trofej koji svaki muškarac želi imati.