U Sarajevu sve spremno za "Dane ljepote"

PR

Parfumerija plaza pripremila je za vas poklone i sniženje od 20% na cjelokupni asortiman.

Nakon uspješno održanih događaja u Banja Luci i Tuzli, "Dani ljepote" sele se u Sarajevo. Ovaj jedinstveni događaj posvećen je pripadnicama ljepšeg spola na kojem će renomirane kuće (Dior, Shiseido, Clarins, YSL, Lancome i Estée Lauder) predstaviti svoje proizvode i proljetne make up trendove. 


Organizacijom ovakvog događaja, parfumerija Plaza dokazala je još jednom kako slijedi i postavlja nove trendove kada je u pitanju dekorativna i preparativna kozmetika u pitanju.


“Dani ljepote” posvećeni su ljepoti, a posjetiteljice će imati priliku dobiti besplatnu uslugu šminkanja, od strane profesionalnih vizažista, kao i savjete o kozmetici. A specijalno za ovaj događaj, sve posjetitelje očekuje popust od 20% na cjelokupni asortiman Plaza parfumerije. 


Organizatori događaja, Mercator centar i parfimerija Plaza su se pobrinuli da ovaj događaj ostane u sjećanju svima, tako da će dame nakon šminkanja na mail dobiti profesionalnu fotografiju svog make up looka."Dani ljepote" u Tuzli


“Sretni smo što ćemo zajedno s parfumerijom Plaza, omogućiti našim kupcima da u Mercator centrima u gradovima Banja Luka, Tuzla i Sarajevo dobiju besplatnu uslugu šminkanja i savjetovanja te se upoznaju s novim proizvodima i uslugama u segmentu kozmetike”, poručili su iz Mercatora. 


Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ, a moderator događaja je poznato TV lice Ana Bavrka. Budite i vi dio događaja koji će se održati 30.06.2018. godine u Mercator centru u Ložioničkoj s početkom u 12h.