Novi filmski naslovi u Cinema Cityu od 5. jula

getty images

Na repertoaru Cinema Cityja od 5. jula će se naći naučno fantastična akcijska avantura "Ant-Man i Wasp", drama "Hotel Artemis" i akcijska SF avantura "Podivljalo more".

"Ant-Man i Wasp" (Ant-Man and the Wasp) je naučno fantastična akcijska avantura redatelja Peytona Reeda. Glavne junake u ovom filmskom ostvarenju tumače Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michael Pena. Dok Scott Lang (Paul Rudd) balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne (Michelle Pfeiffer) i dr. Hank Pym (Michael Douglas) trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp (Evangeline Lilly) otkriva tajne njihove prošlosti.
"Podivljalo more" (Adrift) je drama, temeljena na istinitim događajima o dvoje ljudi koji su se našli usred najvećeg uragana u povijesti. Glavne likove tumače zvijezda filmova "Različita" i "Krive su zvijezde", Shailene Woodley i Sam Claflin ("Tu sam pred tobom", "Igre gladi"). Film donosi priču o Tami Oldham i njenom zaručniku Richardu Sharpu koji su se zaputili na putovanje preko oceana ne sluteći da će ih zadesiti najveći uragan u historiji. Nakon oluje Tami se budi i pronalazi njihov uništeni brod i teško ozlijeđenog Richarda. Bez ikakve navigacije i drugih pomagala, Tami će morati skupiti snage i vratiti ih na sigurno."Hotel Artemis" (Hotel Artemis) je debitantski film redatelja Drewa Pearcea, a glavne uloge u ovoj akcijskoj SF avanturi tumače Oscarovka Jodie Foster, Sterling K. Brown, Sofia Boutella. Srijeda je navečer 2028. godine, a ulice u centru Los Angelesa su neprohodne.
Treću noć najstrašnije pobune u historiji L.A., privatizirana policija tuče plave, ratno obojene prosvjednike, čiji je jedini zahtjev čista voda. Usred ovog kaosa, četvorica muškaraca s maskama lobanje nalaze se usred neuspjele pljačke banke. Sherman Atkins vodi svog brata i njihova dva pomagača iz banke u vatrenu borbu s policajcima. Ozlijeđene i bez druge mogućnosti, Sherman ih vodi do njihove jedine nade za spas, -Hotela Artemis, svojevrsnoj ilegalnoj bolnici za kriminalce u kojoj vrijede posebna pravila.Pored tri nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler "Oceanovih 8", komediju "Ti loviš" temeljenu na istinitim događajima te kriminalističku dramu "Voljeni Pablo" u kojoj glavne protagoniste tumače Oscarovci Javier Bardem i Penelope Cruz.