Imperativ ljetne sezone je bijela košulja

getty images

U modnom svijetu i svakom ormaru postoji tek nekoliko komada koje možemo nazvati vječnim klasicima. Njihova popularnost je iz godine u godinu sve veća, a usprkos novim i uzbudljivim modelima koje donosi svaka sezona, oni se ističu kao baza svake garderobe i savršeni početak svake kombinacije. Jednostavnost linija i neutralna paleta su onaj magični spoj koji ih stvara i koji im donosi nevjerojatnu svestranost i prilagodljivost svakom stilu i outfitu.

Bijela garderoba od glave do pete sinonim je za eleganciju i u vrelim danima i noćima, pa smo sigurni da ste je već isprobali.

Uz bijelu garderobu birajte asesoare u drugim nijansama kako biste je uokvirili i dali joj identitet. Bež i smeđi tonovi su uvijek dobar izbor. Ako niste imali hrabrosti, ili vam, zbog lakog prljanja, nije bilo praktično savjetujemo da ne oklijevate. Bijelo kao total look uvijek izgleda sjajno, i nikada ne izlazi iz mode. Obuća u boji poput cigle, bordo, crvene, narančaste pa i plave može cijelu priču podići na viši nivo. Ako volite da igrate na sigurno crna je uvijek opcija. 


Bijela košulja je komad koji morate imati u svom ormaru. Zašto? Ona je jedan od komada vaše odjeće koji možete nositi s gotovo svim stvarima, pogotovo s komadima izrazito uočljivih boja za koje niste sigurni uz što ih nositi. 


Uparite je s kravatom jarkih boja ili kravatom s uzorkom. Što god da učinite izgledat ćete uglađeno i savršeno koordinirano. Klasična bijela košulja je bezvremenska i vrijedi zlata.