Službeno je! Ronaldo u Juventusu

getty images

Već mjesecima se priča o potencijalnom odlasku Cristiana Ronalda iz kraljevskog kluba, a sada su i službeno potvrđene glasine - CR7 je novi igrač 'stare dame' .

Glasine o odlasku Cristiana Ronalda iz kraljevskog kluba kruže medijima već mjesecima, a iako su se u početku činile apsurdnima - sada su potvrđene!


U transferu vrijednom gotovo 100 milijuna eura, CR7 postao je novi igrač 'stare dame'. Potpisao je na četiri godine, do 2022.


Ronaldo je za Real Madrid nastupio čak 438 puta i zabio 451 pogodak! Po dva puta je osvojio domaće prvenstvo i kup, a čak četiri puta Ligu prvaka, a sada će to pokušati ponoviti i s Juveom.


Oglasio se i glavni protagonist ove priče: "Ove godine u Real Madridu, i u ovom gradu, vrlo vjerojatno su najsretnije godine mog života. Osjećam samo veliku zahvalnost za ovaj klub i ovaj grad. Ne mogu im dovoljno zahvaliti na ljubavi koju sam od njih dobio. Ipak, vjerujem da je došlo vrijeme da okrenem novu stranicu u životu i zato sam tražio od kluba da prihvati ovu ponudu. Hvala svima, i naravno, kao što sam rekao i prvi put na našem stadionu prije devet godina: Hala Madrid!"