Ovo su najčešće seksualne maštarije

getty images

Seksualne maštarije imaju svi, da se ne lažemo - ako nam kažete da vi nemate, smatrat ćemo da muljate jer to, jednostavno, nije ni moguće ni normalno.

Sad kad smo to riješili, okrenimo se ljudima koji ponekad imaju viška vremena - znanstvenicima. Naravno, našao se jedan koji je napravio istraživanje o najčešćim seksualnim maštarijama, pa da vidimo kako su prošle... i koja od njih vas najviše pali:

Seks u troje - čak 89 posto, a gotovo su svi potvrdili da bi najviše htjeli da je u seks u troje uključen/na njihova žena odnosno suprug.


Bol - ponavljalo se pljuskanje, kapanje toplog voska i grickanje. Žene su bile sklone prepuštanju partneru da bude glavni.


Seks na javnom mjestu - dominantna ženska maštarija, uzbuđuje ih rizik od toga da ih netko uhvati, najpopularnije lokacije bile su uredi, parkovi i liftovi.


Seks na neobičnim mjestima - mnogi su htjeli malo promijeniti stvari u seks rutini. Sanjarili su tako da vode ljubav na kuhinjskom stolu ili da spavaju s nekim drugim.


Seks sa značenjem  - preciznije, romantični seksualni odnos. Dodali su da ih uzbuđuje kada im netko kaže da su dobri u krevetu.


Seksualni odnos s osobom istog spola - većina ljudi bila je heteroseksualne orijentacije, a jedan od troje muškaraca potvrdio je da bi spavao s transseksualcem.