Najmlađa je 'samostvorena' milijarderka

getty images

Ono što je Kim Kardashian West (37) napravila sa stražnjicom, Jenner je učinila s punim usnicama. Poput polusestre, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac, piše 'Forbes' .

Kylie Jenner na putu je da postane najmlađa milijarderka u povijesti koja je novac zaradila sama. Na listu ju je uvrstio časopis Forbes, no javnost se pita je li njezino uvrštavanje opravdano.


Ova bi 20-godišnjakinja uskoro mogla prestići Marka Zuckerberga koji se na vrhu te liste s prvom milijardom dolara našao sa 23 godine. Najmlađa članica klana Jenner-Kardashian već je sada bogatija od J. K. Rowling, Adele, ali i sestre Kim Kardashian West. U posljednje je tri godine, zahvaljujući svome brendu Kylie Cosmetics, zaradila 630 milijuna dolara, a od toga samo u 2017. 330 milijuna. Uz partnerstva s Pumom, linijom odjeće PacSun, dijetalnim čajevima i dva reality showa, “Keeping Up with The Kardashians” i “Life of Kyle”, njezina je tvrtka vrijedna 900 milijuna dolara.


S druge strane, javnost je negativno reagirala na njezino pojavljivanje na listi jer potječe iz bogate i slavne obitelji pa je teško reći koliko je  samostalno zaradila novac.Njeni fanovi su odlučili pokrenuti crowfunding kampanju kako bi bogatstvo Kylie Jenner što prije iznosilo milijardu američkih dolara.

"Moramo sakupiti 100 miliona za Kylie i dati joj, veoma je važno", stoji u objavi njenih fanova koji doniraju u prosjeku pet dolara, a mediji navode da je jedan fan uplatio 1.000 dolara kako bi "pomogao" američkoj televizijskoj reality zvijezdi i modelu.