Guardiola kakvog nismo vidjeli: Amazon sprema sjajan dokumentarac o Cityju

getty images

Amazon Prime je snimio dokumentarac o šampionskoj sezoni Manchester Cityja, a na objavljenom traileru mogu se vidjeti dijelovi motivacionih govora koje je Pep Guardiola držao svojim igračima.

Manchester City je prošle sezone osvojio naslov prvaka Engleske na nevjerojatan način, porušivši pred sobom desetine rekorda. Najzaslužniji čovjek za to je Pep Guardiola, čiji je prošlosezonski rad bio inspirativan čak i filmskim režiserima. Amazon Prime je spremio dokumentarac o sezoni Manchester Cityja koja je iza nas, a u pojedinačnim isječcima mogu se vidjeti neka od obraćanja Pepa Guardiole igračima u svlačionici. 


"Na konferenciji za medije sam lagao, ali normalno je da ću vas tamo braniti. Ovdje u svlačionici mogu da vam kažem istinu. Neki od vas nemaju želju da pobijede utakmicu, igraju bolje kad su posvađani sa mnom i ljuti na mene. Nemam problem s tim, budite uvijek ljuti na mene ako ćete tako pokazivati želju da pobijedite", kazao je između ostalog Guardiola svojim igračima.


City je nakon 38 odigranih kola prošle sezone imao 100 bodova pri čemu je postigao čak 106 golova i primio 27. U pohodu ka titulu oboreni su mnogi rekordi, a najzaslužniji za to je Guardiola.