Na kioscima je novi broj SNL magazina. U novom formatu!

Od danas na kioscima širom BiH pronaći ćete novi broj SNL magazina.

Iz godine u godinu zbog naših čitatelja trudimo se biti bolji i odgovarati na svaki njihov zahtjev, pa smo tako ovog puta povećali format našeg magazina. Format nije jedina novina. Po prvi put, na naslovnici našeg magazina našla se žena.


Naslovna priča je intervju i editorijal s Naidom Kundurović, uspješnom TV voditeljicom i velikim pustolovom. S njom smo razgovarali o karijeri, ljubavi prema putovanjima i planovima za budućnost.


SFF svakog augusta publici donosi fenomenalne filmove i odličnu atmosferu.To je bio dovoljan razlog da ovaj broj magazina posvetimo ovom događaju, s toga ćete moći pročitati šta su to glumci Talent agencije Zona rekli o SFF-u. Razgovarali smo s jednim od osnivača SFF-a, Almirom Palatom, te glumcima Slavkom Sobinom i Sanjinom Arnautovićem. Savjetujemo vas koje atraktivne lokacije trebate posjetiti za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala.Baš kao i prethodnim brojevima, i u ovom smo vam pripremili brojne zanimljive teme iz svijeta mode, groominga, te kulture.


Razgovarali smo s kapitenom naše reprezentacije, Mirsadom Terzićem koji nam je otkrio kako je zaradio sve svoje titule. Pisali smo i o krizi srednjih godina, te se dotakli aktualnih tema iz društvenog života.


Ekskluzivno vam u ovom broju donosimo simbiozu priče outfita i parfema najpoznatijih brendova.


SNL bizz piše o koracima kojima možete unaprijediti svoju karijeru. 


Pripremili smo vam i korisne savjete u rubrici SNL fit, a posebno u ovom broju magazina stavili smo akcent na zdravlje. Sve što ste znali, a niste smjeli pitati o problemima prostate, saznajte u ovom broju SNL magazina.