Potvrđena treća sezona True Detective sa Mahershala Alijem

SNL

HBO je službeno potvrdio dolazak treće sezone  jedne od najboljih kriminalističkih serija današnjice True Detective. Potvrda treće sezone sada je konačno službena, nakon što je ovog ljeta HBO potpisao ugovor s Oscarom nagrađenim glumcem Mahersalom Alijem kao novim pojačanjem u trećoj verziji True Detective.

Uz kreatora serije Nica Pizzolatta koji potpisuje prve dvije sezone, režiju će potpisivati i novo ime koje se veže u projekt, Jeremy Saulnier (The Green Room). Pizolatto je zaslužan i za scenarij svih epizoda treće sezone, osim za četvrtu epizodu koji je napisao zajedno s Davidom Milchem (Deadwood, John form Cincinnati, Luck). Također, još nema službene potvrde oko toga koliko ćemo epizoda gledati (prve dvije sezone sastojale su se svaka od osam epizoda).

Nic je zaista napisao izvanredan scenarij. S njegovom ambicioznom vizijom, Mahershalom Alijem i Jeremyjem Saulnierom, uzbuđeni smo što krećemo s trećom sezonom True Detective, rekao je predsjednik HBO-a Casey Bloys.

Priča će se odvijati u tri različita vremenska perioda. Mahersala Ali glumit će glavnog lika po imenu Wayne Hays, detektiva iz Sjevero-zapadnog Arkansasa.Pizzolatto će biti i izvršni producent, a uz njega i Saulniera, producenti su: Scott Stephens, Matthew McConaughey i Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga (režiser prve sezone), Steve Golin, Bard Dorros i Richard Brown.U trećoj sezoni gledat ćemo priču o zločinu u srcu Ozarksa, misteriju koji se produbljuje tijekom godina.