Šorcevi koje trebate nositi ovog ljeta

PR photos

Šorc je najpoželjnija odjeća kada je u pitanju ljeto. Zahvaljujući njemu vam nije mnogo vruće, a opet možete biti spremni za sve prilike. Međutim, problem nastaje kada ne možete da se odlučite kakav šorc da kupite. Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo najpopularnije šorceve koji se nose ovog ljeta, pa se nadamo da ćete se na osnovu toga lakše odlučiti za model koji vi želite...

Cargo šorcevi


Mango Man


Ovi šorcevi su široki, lagani za nošenje i obično imaju gomilu džepova koje možete kortsiti za različite stvari. Sa ovim šorcevima možda nećete biti spremni za neki noćni izlazak, ali ako volite akciju poput kampovanja ili planinarenja, ili ljeto provodite na muzičkim festivalima, onda je ovaj tip šorca pun pogodak.


Retro šorcevi

Retro izgled je moderan u svim sportskim odjevnim kombinacijama više nego ikad. Ove sezone dizajneri svoju nostalgiju sele i na sve vrste šorceva, a za postizanje old school izgleda iskombinujte vaš šorc uz neku bijelu majicu i cool patike, poput Vansica. Ovu vrstu šorceva nikad nemojte kombinaovati uz japanke, košulje i znojnice.

Pantalone šorcevi

Ovi šorcevi su bukvalno neophodni svakom muškarcu, jer će vam omogućiti da uvijek budete spremni za svaku svečanu priliku. Također ćete se u njima osećati prijatno, jer će vam biti mnogo lakše nego u klasičnim, dugim pantalonama. Ovakve šorceve sjajno možete uklopiti sa košuljama i blejzerima, tako da ih možete nositi i na zabavama i svečanim skupovima.

Šorcevi s printom

Ovakvi šorcevi su savršeni za ljeto jer donose vedrinu koja vam je neophodna. U njima ćete uvijek djelovati veselo i lijepo, a također ćete biti spremni i za noćne izlaske i druženja u klubovima i kafićima.

Trenerka šorcevi

Jedina mana ovih šorceva je što mogu da budu malo topliji, ali kada se nose, omogućavaju maksimalnu udobnost. Odlični su za sve muškarce koji vole sportsku eleganciju.

Teksas šorcevi

Ako želite šorc koji će vam odgovarati u svakoj prilici, onda je to definitivno teksas šorc. Teksas je danas toliko postao popularan da je prihvaćen u svim odjevnim kombinacijama i društvenim prilikama. Ako kupite ovakav šorc ne morate da razmišljate, samo ga nosite. Jedina mana je što ponekad mogu da budu topli i kruti, pa nisu toliko udobni.