Stiže Chanel make up linija samo za muškarce

getty images

U 21. stoljeću će se još rijetko tko začuditi tome da i muškarci nose šminku, u većoj ili manjoj mjeri. Chanel je odlučio da ispiše povijest!

U želji da i muškarci svoje dotjerivanje dignu na višu razinu, po prvi put u povijesti, Chanel Beauty predstavio je specijaliziranu dekorativnu kozmetiku namijenjenu samo muškarcima imena 'Boy de Chanel'.


Jednostavan make up kit se sastoji od 3 proizvoda elegantnog produkt dizajna u tamno plavoj boji. U pitanju su lip balm, olovka za obrve i naizgled neobičan „makeup background“ odnosno podloga stvoreni u želji da ojačaju muško samopouzdanje kamuflirajući nedostatke i naglašavajući prirodnu ljepotu. Nit vodilja kolekcije bile su lagana formula, dugotrajna održivost nanesene šminke i, najvažnije, prirodan look. Iz ove kompanije naglašavaju kako im je želja reafirmirati vlastite kodove modne kuće i naglasiti kako ljepota nije rezervirana samo za ženski rod, nego je pitanje stila. 


Sudeći prema prvi reakcijama, ali i ugledu brenda, uopće ne sumnjamo da će "Boy de Chanel" postati hit među beauty influencerima, kao i to da ćemo upotrebu ovih proizvoda gledati u cijelom nizu tutoriala. Kolekcija će početkom devetog mjeseca biti dostupna u Južnoj Koreji, a u narednim mjesecima i na službenim stranicama te odabranim prodajnim mjestima.