Da li ste isprobali pozu 68?

Isabel-bulin Black

Toplo vrijeme kao stvoreno je za uživanje s partnerom te je idealno za isprobavanje novih poza i tehnika. Volite li izazove i ne bojite se promjena ona koju svakako morate isprobati ili ponoviti je poza 68.

Osim misionarske poze i doggya, ima jedna poza kojoj se vi vrlo rado vraćaju. Ta poza se zove 69. Što ako postoji jedna nova poza koja može napraviti čuda u vašem seksualnom životu?


Novi hit je poza 68. Takva poza omogućuje jednom partneru, tj. vašoj curi da doživi nešto što se može opisati kao čisto savršenstvo. Zainteresirani? 


Poza 68 stvorena je kako bi žene uživale, a muškarci bi je svakako trebali isprobati i na taj način dovesti partnerice do velikog O. Položaj je isti kao u pozi 69, no partnerica leži na muškarcu, na leđima. Partner pritom može rukama istraživati tijelo partnerice te na taj način pojačati užitak.


Budući da je jezik najjači mišić na tijelu, ima velike prednosti u odnosu na penis koji je teže svjesno kontrolirati. Ne samo da je jezik pokriven slinom, prirodnim lubrikantom, već je njime moguće manevrirati na bezbroj načina. Budite maštoviti.