Finalna sezona serije "Teorija velikog praska" stiže krajem 2019. godine

getty images

Finalna sezona popularne serije "Teorija velikog praska" (The Big Bang Theory) stiže krajem 2019. godine, čime će se završiti jedan od najdužih američkih sitkoma ili komedija situacije.

U petom mjesecu 2019. bit će prikazana zadnja epizoda serije „Teorija velikog praska“, i to će biti 279. epizoda, tj. posljednja epizoda 12. sezone, koja se upravo počela snimati.


„Zauvijek ćemo biti zahvalni našim obožavateljima na podršci tijekom proteklih 12 sezona. Zajedno s glumcima, scenaristima i cijelom ekipom, izuzetno smo zahvalni za uspjeh ovog showa i cilj nam je kreirati finalnu sezonu i epizodu koja će 'Teoriji velikog praska' dati kreativan kraj“ piše u službenom priopćenju Warner Bros. televizije, Chuck Lorre Productionsa i CBS-a.


Kaley Cuoco objavila je dirljivu poruku svojim obožavateljima na društvenim mrežama: „Ovaj put bio je ostvarenje mog sna i potpuno mi je promijenio život. Bez obzira na to, kada ovo završi, srce će mi zauvijek puknuti po pola. Sva u suzama, obećajem vam da vam donosimo najbolju sezonu. Zahvaljujem obožavateljima, kolegama, obitelji, Chucku Lorreu, Warner Brothersu, CBS-u i svima koji su nas podržavali toliko godina."


Kunal Nayar je svojim sljedbenicima na Instagramu napisao produhovljenu poruku „Kao što već sigurno znate... i za one koji još ne znaju. Ovo će službeno biti posljednja sezona 'Teorije velikog praska'. Nakon 12. sezone ovo će biti najduži sitcom u povijesti televizije. Nema riječi, na bilo kojem jeziku, koje mogu opisati što moje srce želi reći... Ljubav koju osjećam prema svima je bezgranična. Bez vas obožavatelja ne bi bilo ni nas. Večeras ću poći na počinak s molitvom zahvalnosti na svojim usnama. Ovo nije zbogom... još... imamo još 23 epizode za snimiti.“