Muški mirisi koji koštaju manje od 20 eura

SNL

Parfemi su sigurno najbolji prijatelji muškaraca, ali oni često znaju da budu skuplji nego što mi možemo da priuštimo. Zbog toga se muškarci često okreću kupovini kopija i lažnjaka koji su jeftini, ali koji nemaju originalan miris. Mi vam savjetujemo da zaboravite na lažnjake i da se uvijek držite originala, jer postoje parfemi koji su pristupačni i koji će vam pomoći da budete glavni frajer u svom okruženju. Mi vam predstavljamo 5 muških mirisa koji će vam omogućiti da mirišete kao pravi zavodnik, a najbolja stvar je da ih možete kupiti po cijeni manjoj od 20 eura.

Versace Blue Jeans


Ovaj parfem će vam pružti klasičan, muževan miris koji će naglasiti vašu snagu. Sadrži mješavinu drvenatsih i citrusnih nota, pa je ovo sajajan parfem za noćne izlazke i večere koji će se sjajno uklopiti sa laganim ljetnjim košuljama i pantalonama. Cijena ovog parfema je 14 eura za bočicu od 75ml.


Zara Midsummer Orange Zest


Zara je brend koji je poznatiji po svojoj odjeći, ali vjerujte nam da ovaj brend pravi i sjajne muške parfeme. Savršeni primjer za to je Zara Midsummer Orange Zest parfem koji će vas oduševiti. Oštar miris sa trunčicama mentola će vam pomoći da se osjećate svježe i bit ćete spremni za akciju. Cijena ovog parfema je 13 eura za bočicu od 100 ml.


Tabac Original

Ovo je parfem koji će najviše odgovarati pušačima jer sadrži mirise lavande, sandalovine i duhana koji će vam pomoći da ostavite muževan i snažan utisak na sve osobe koje budu u vašem prisustvu. Cijena ovog parfema je 10 eura za bočicu od 100 ml.


Burberry Brit Rhythm Men Intense Eau de Toilette


Ovo je najskuplji parfem na ovoj listi, a njegova cijena opet ne prelazi 20 eura, što je zaista sjajno. Burberry je brend koji je i te kako poznat i muškarci širom svijeta imaju prilike da kupuju u radnjama ovog brenda. Ako ste i vi jedan od tih muškaraca, onda vam savjetujemo da potražite ovaj parfem zbog kojeg se nećete pokajati. Cijena parfema je 19 eura za bočicu od 50ml.


Beyond By David Beckham


I parfem fudbalske legende našao se na ovoj listi jer  odlično miriše, a ima još bolju cijenu. Ovo je pravi sportski parfem koji će vam pomoći kada idete u teretanu ili jednostavno želite da se prošetate po kraju. Voćni i citrusni mirisi pomiješani sa vanilom čine da ovaj parfem bude sladak i intenzivan, pa će vam poslužiti i pri vašim zavodničkim podvizima. Cijena ovog parfema je 15 eura za bočicu od 60ml.