Tesoro caffe je novi šarmantni kafić u Sarajevu

PR

Smjestio se u ulici Sime Milutinovića Sarajlije na broju 15. Ova ulica smještena u starom dijelu grada, vodi od Obale Kulina bana na jugu do ulice Zelenih beretki na sjeveru.

Tesoro caffe pruža jedan potpuno novi doživljaj Sarajeva. Enerijer Tesora vas neće ostaviti ravnodušnim, te ćete na prvi pogled pomislit da se nalazite u Brooklinu, sakriveni od gradske vreve.


Nit vodilja prilikom uređenja enterijera bila je prvenstveno stvoriti ugodnu atmosferu i prostor u koji će se ljudi rado vraćati jer opušta, inspirira i ostavlja bez daha.


Prostorom dominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive, smeđe i pješčano – bež. Osim izuzetnog interijera, Tesoro caffe krasi i bogata ponuda pića. Ovaj kafić savršen je za onu prvu jutarnju kafu, afterwork pivu s kolegama s posla ili pak spoj za dvoje uz čašu vina.


Tesoro nudi savršenu interijersku kombinaciju koju će svi htjeti zabilježiti i objaviti na svom Instagram profilu. U nastavku će vam biti jasno i zašto... Ima li išta bolje od spoja sjajne kafe i jednako sjajnog interijerskog ugođaja?