John Legend vraća stari sjajni trend u modu

getty images

Ma kolikogod se trudio biti “cool”, svaki muškarac koji drži do svoje pojave barem će s vremena na vrijeme baciti oko na konkurenciju, kao i na modne portale, kako ne bi već na prvu djelovao “so last season”.

Nije to bilo tako davno kada smo mogli u muškim ormarima pronaći sjajnu odjeću.  Trend sjajnih stvari vuče svoje korijenje s modne scene sedamdesetih i ranih 80-tih, a taj izgled je bio rezerviran za rock zvijezde i slavne osobe.


No kako se povijest mijenja, mijenjaju se i pravila. John Legned je nametno trend sjajnih stvari u muškim ormarima i poručuje da nema pravila. Od bomber jakni do sakoa, ovi komadi postaju nepohodni u ormarima modernih muškaraca.
Zašto? Razlog je jednostavan. Ovi komadi će učiniti da izgledate moderno bez obzira da li idete na piće s prijateljima nakon posla ili na neki formalni događaj.


Još uvijek nam ne vjerujete? Pogledajte fotografije u nastavku i uvijerite se sami kako neki od današnjih najbolje odjevenih muškaraca poput Donalda Glovera, Davida Beckhama i Henryja Goldinga nose ovaj it komad.


Donald Glover


Henry GoldingLewis Hamilton


David Beckham