Proslavljen 35. rođendan Nike ikone – Air Force

SNL

Sarajevo se, kao i prethodnih godina pridružilo globalnom slavlju u okviru kog su Buzz i Nike shop organizovali brojne aktivnosti za ljubitelje jedne od najpoznatijih Nike ikona – Air Force patike.

U četvrtak, 7.12.2017 u Domu Mladih na Skenderiji obilježen je 35 rođendan jedne od najpoznatijih Nike ikona – AIR FORCE.

Prošlo je tačno 35 godina od kako je legendarni, i svakako jedan od najpopularnijih modela iz Najki porodice, Air Force 1, ugledao svjetlost dana. Patika koja se već više od tri decenije konstantno mijenja i unapređuje, ostaje simbol sinergije modernog i klasičnog, a njeni ljubitelji, svjetske muzičke, filmske i sportske zvijezde, ali i „obični ljudi“, najveći poklonici modela Air Force 1. 

I ove godine decembar je obiljležen kao mjesec koji je u urbanoj kulturi posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Force-u. 

Tim povodom je 7.12. održana i proslava tridesetpetog rođendana Air Force linije. Pored brojnih poklonika ove kultne linije patika, Air Force proslava je okupila brojne poznate ličnosti iz javnog života, fudbalere, košarkaše, poklonike NBA basketa...

Prisutni su imali priliku da se druže sa košarkašima KK Bosna, fudbalerima FK Sarajeva, profesorkom Lejlom Šebić, hip hop muzičarem Zlatanom Hajlevićem Kontrom i mnogim drugim.

Pored odlične muzike, posjetioci su uživali u različitim i zanimljivim sadržajima, poput Nike i Buzz „pop-up“ ugla sa izloženim Air Force 1 i Duckboot modelima, nagradne aktivacije za iskusne basketaše, Najki berbernica za momke i frizerski dio za djevojke, mogućnost personalizacije Air Force modela posjetioca, kao i brojne druge aktivacije koje su pažljivo spremane u saradnji sa Nike brendom.

Cjelodnevno druženje i zabava su trajali do 19h na dobro poznatoj adresi Doma mladih na Skenderiji, 7.12.

Novi Air Force i Duckboot modeli ekskluzivno su dostupni u Nike shopu u Sarajevu, Buzz šopovima u BiH i Buzz online shopu.