Doživite duh Italije u srcu Sarajeva

SNL, PR

U srcu Sarajeva, na adresi Maršala Tita 54 smjestio se talijanski restoran Trattoria Nostra Cucina.

Prvi utisak koji ćete zasigurno doživjeti je pozitivno i srdačno osoblje na čelu s domaćicom Jasminom koja će vas uvesti u predivan ambijent ovog restorana koji vas neće ostaviti ravnodušnim.


Simbioza rustike i modernog, te pomno birani detalji osnovni su elementi koji definiraju interijer objekta. Saznali smo da je ideja temeljena na ljubavi prema jugu, a u ovom restoranu osjećali smo se kao u Italiji.


U maniru izvorne talijanske tradicije malih tratorija, ambijent i atmosfera koncipirani su tako da budu tek dovoljno komforni i nenametljivi, onako "komšijski", jer kvalitetna i ukusna hrana je ono zbog čega smo se odlučili i posjetiti ovaj restoran. Pokazalo se kao ispravna odluka. 


Oduševila nas je savršena kombinacija jednostavnosti, raznovrsnosti i kreativnosti.


Ne postoji čovjek koji ne bi želio posjetiti prekrasnu i egzotičnu Italiju, koja je bogata kulturnim i prirodnim atrakcijama, te pejzažima koji oduzimaju dah. Koja to zemlja, ako ne Italija, kombinira jedinstvenu kuhinju? Italija se nikad nije činila bližom. Napustili smo ovaj restoran punih stomaka, punog srca i još jednom potvrdili tezu da kad nešto radite s ljubavlju, rezultati neće izostati.


Ovo je adresa na koju ćemo se rado vraćati.