Modni stil američkog tv junaka, Jacka Ryana

Muškarci u odijelima i košuljima svi liče jedni na druge, a ako želite da razbijete monotiju i da budete drugačiji, a da istovremeno ostanete elegantni i uglađeni, pogledajte stil američkog tv junaka Jacka Ryana.

Posljednje izdanje streaming servisa Amazon Prime je dugo očekivana serija popularnog američkog književnika, Toma Clancyja, Jack Ryan. Ovo je jedna vrsta prequela dugogodišnjoj franšizi koja je nastala davnih 80-tih i 90-tih godina. Radnja ove serije ipak nije stavljena u vrijeme 80-tih nego u sadašnjost, sa veoma pametnim i neposlušnim Jackom Ryanom – analitičarem iz CIA-e koji slučajno postaje akcijski junak i tako iz doba Hladnog rata  ide u lov za teroristima u Jemenu i Bliskom Istoku.


Serija je odlična i sjajno snimljena. Svi se slažu da John Krasinski odlično utjelovljuje Jacka Ryana. On predstavlja savršenog špijuna, sa perfektno sređenom frizurom, mentorom od kojeg želi učiti i odjećom koja je inspirisana vojskom. Sve od avijatičarskih jakni pa sve do čelićnih nehrđajućih satova. Uglavnom, ona vrsta odjeće koja ima moć da dobre momke napravi da izgledaju opasnim.
S LIJEVA NA DESNO

Sunspel polo majica; Flint and Tinder košulja; Le Specs sunčane naočale i Save Khaki chino hlačeS LIJEVA NA DESNO

Aer putni ruksak; J.Crew majica dugih rukava i Hamilton satS LIJEVA NA DESNO

Randolph Engineering sunčane naočale i Todd Snyder jakna
Clancyjevi romani s Jackom Ryanom dobili su još četiri filmske adaptacije, a u Ryanovoj koži bili su još Chris Pine, Harrison Ford i Ben Affleck.