TV u spavaćoj sobi je tihi ubica vašeg seksualnog života

Illustration by Alicia Tatone

Različita su stajališta o tome je li bolje imati ili nemati TV u spavaćoj sobi. Dok Britanci smatraju da zajedničko gledanje erotskih filmova u spavaćoj poboljšava seksualni život, vrsni ljubavnici Talijani baš se i ne bi s njima složili.

Dakle, TV u spavaćoj sobi - da ili ne?


Istražili smo "gradivo" na internetu i društvenim mrežama. Mnogobrojna istraživanja pokazala su kako parovi koji imaju televizor u spavaćoj sobi vode ljubav upola manje puta nego parovi koji u spavaćoj sobi nemaju TV.


Veliki broj parova ionako teško pronalazi “pravo” vrijeme za seks, a kako će tek iskrsnuti prilika ako je muškarac prikovan za ekran, a vi opet petljate po svojoj Facebook stranici? Ne morate biti genij da zaključite da što više buljite u ekran znači manje vremena za vođenje ljubavi. 


Brojni partneri spavaću sobu doživljavaju kao skladište prepuno ormara, no isti prostor je zapravo namijenjen za pojačavanje odnosa partnera. To bi trebao biti najintimniji kutak stana i morate ga napuniti obilježjima ljubavne veze i stvarima koje vas uzbuđuju, bilo to brdo jastuka, svijeće ili neka slika. Iz spavaće sobe je, osim televizora, dobro izbaciti ogledala jer je to predmet odobravanja i neodobravanja onoga što se odražava u njemu i može primjerice negativno utjecati na vas ako partneru manjka samopouzdanja.