Volite kokteIe? Posjetite Ice Cocktail and Snack Bar u Sarajevu

Ljeto je godišnje doba koje je kao stvoreno za izležavanje na suncu, dobru knjigu i osvježenje. Sladoled je super, ali ako ste se zaželjeli šarenih napitaka u debelom hladu onda svakako morate posjetiti Ice Cocktail and Snack Bar gdje ćete uživati u odličnim koktelima, a profesionalno osoblje ovog bara će vam zasigurno izmamiti osmjeh na lice i ljetne večeri učiniti još ugodnijim.

Pivo možete popiti bilo gdje. U parku, na koncertu, u svojoj sobi, u kafiću ili u restoranu. Nema neke velike razlike. No, većina nas ispija koktele u pomno isplaniranoj atmosferi. Tako će nam koktel posebno prijati na tropskoj plaži, u intimnoj atmosferi, ili u nekom debelom hladu u gradu, skrivenom od pogeda znatiželjnika. 


Vjerujem da i vi smatrate da je za ispijanje koktela atmosfera je ključan dio doživljaja. A odlične atmosfere ne manjka u Ice Cocktail and Snack Baru. Ne baš tako daleko od centra grada, tačnije na adresi Kranjčevićeva 29 smjestio se Ice Cocktail and Snack Bar. Ovo je zasigurno mjesto gdje ćete uživati u odličnim koktelima koje pripremaju profesionalni barmeni uz koje se odlično nadopunjuje i ponuda snack hrane.

Ice Cocktail and Snack Bar je jedini craft cocktail bar koji pored svih IBA koktela nudi i craft koktele. Šta to znači? To znači da barmen pripremaju tj. kreiraju koktele po želji gosta. Primamljivo, zar ne?


Ovaj bar vodi ekipa iz Udruženja barmena Ice, iza kojih je višegodišnje iskustvo u ugostiteljstvu i bartendingu. 


Saznali smo da gosti ovog bara tokom sedmice mogu uživati u vještinama gosta barmena koji će pripremiti omiljene koktele, prigodnim partijima brendova pića, svirakama uživo ili tokom toplijih dana Ice roštilju na koji su svi dobrodošli.