Zimska preporuka: Vila Andrea na Trebeviću

Vila Andrea Trebević

Ukoliko vas put nanese, ostanite jer se nećete pokajati, a ako ne znate gdje bi otišli na odmor, preporučujemo upravo ovo...

Ako se se zaputili na Trebević, znajte da vas čeka mali raj koji će vam u potpunosti pružiti užitak. Krajnja destinacija tamo , ali na naše oduševljenje, posebna jeste Vila Andrea kojom smo ostali fascinirani.

....................................

Objekat je sagrađen u planinskom stilu i idealno se uklapa u okolinu, a osim mjesta u objektu tokom lijepih dana na raspolaganju gostima je i velika ljetna bašta za više od 300 osoba. 


......................................


Na meniju ćete pronaći kombinaciju domaće i internacionalne kuhinje a preporuka je specijalitet kuće -  punjeni juneći ramstek u sosu. Ukusna jela poput pure, uštipaka sa kajmakom i odličnim kozjim sirom, teletine ispod sača, specijaliteta sa roštilja, pizza ili ribe zadovoljit će sve ukuse. 


......................................


Ljubiteljima prirode na raspolaganju je i 8 moderno opremljenih soba i 2 apartmana u kojima možete prenoćiti i uživati na planinskom zraku. Vila Andrea smještena je u borovoj šumi na prelijepoj lokaciji na olimpijskoj planini Trebević pored Sarajeva, samo 5 minuta hoda udaljena od poznatog izletišta Brus. Popularna olimpijska staza za bob i sanjkanje udaljena je oko 45 minuta lagane šetnje kroz prirodu.


 

......................................

......................................


Vila Andrea raspolaže sa devet komfornih i modernih jedinica. U svom opusu posjeduje pet dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem, jednu dvokrevetnu sa dva odvojena ležaja, dva apartmana i jedan studio apartman.