Najbolje odjeveni muškarci na dodjeli Emmy nagrada

getty images

70. dodjela Emmy nagrada održana je u ponedjeljak u Los Angelesu.

U Microsoft Theatreu u Los Angelesu u ponedjeljak je održana 70. dodjela prestižne televizijske nagrade Emmy, koja je po starom dobrom običaju okupila je brojne slavne face na crvenom tepihu. Ova se nagrada dodjeljuje od davne 1949. godine, a bivša američka glumica Meghan Markle odbila je poziv da bude počasna gošća dodjele zbog nove životne uloge, one vojvotkinje. Šuškalo se kako će biti i nominirana za nagradu zbog uloge u seriji "Suits", no to se ipak nije dogodilo. 


Večer je prošla u znaku televizijskog sukoba između dva titana, HBO-a zahvaljujući serijama kao što su "Westworld", "Game of Thrones" i "Silicon Valley" te Netflixa zbog serija "The Crown", "Stranger Things" i "Black Mirror". Inače, ovo je bilo prvi put u posljednjih 18 godina da je Netflix imao više nominacija od svog protivnika.


Najviše pažnje ukrale su holivudske dame koje su se posebno sredile za ovaj event, no ni dečkima nije bilo mane. Ipak se radi o "televizijskim Oscarima", a uobičajeno, bila je ovo večer dobitnika i gubitnika kao i svaka dodjela nagrada.


U nastavku pogledajte koji su to muškarci zablistali na ovoj dodjeli prestižne nagrade.