Ghetaldus optika - Tradicija koja traje više od šezdeset godina

Ghetaldus optika nudi sve vrste dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala i kontaktnih leća najpoznatijih domaćih i svjetskih proizvođača.

Zahvaljujući tradiciji dugoj preko šezdeset godina, Ghetaldus optika je izgradila svoje mjesto na tržištu po standardima najviše profesionalne vrijednosti. To su u prvom redu znanje, postojanost i visoka kvaliteta usluge. Jamstvo kvalitete ponude Ghetaldus optike očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima, najboljoj svjetskoj opremi kako za dijagnosticiranje nedostataka vida, tako i za izradu naočala. 


Kako bi svojim klijentima bila još pristupačnija, pored 86 optička i oftalmološko-optička centra širom Hrvatske, u Sarajevu su vrata Ghetaldus optike otvorena na tri lokacije i to: Radićeva 12, Alta Shopping Centar i na Dobrinji.


Tradicijom i usvajanjem novih svjetskih tehnologija i znanja, Ghetaldus optika osigurava vodeću ulogu na tržištu i u budućnosti.


 

POSLOVNI STIL


Uz poslovni stil birajte tamnije boje okvira s kojima ćete ostaviti profinjen i samouvjeren dojam. Uz klasičnu odjeću pristaju i klasični oblici naočala koji ne podliježu modnim trendovima. Međutim, odijevate li se u skladu s najnovijim trendovima, odaberite i trendovske okvire naočala. 


 

NIGHT OUT


Naš najstvarniji život je kad sanjamo budni. Kako bi proživjeli snove, morat ćete dosta da radite, ali ako ste spremni na to, bit ćete nagrađeni fantastičnim putovanjem. Svaka noć donosi nove pustolovine i čuda se dešavaju. Poigrajte se s vašim zvijezdama.PUTOVANJE


Budite putnik, a ne turista. Probajte nove stvari, upoznajte nove ljude. To su ključevi za razumijevanje svijeta u kome živimo. Živite trenutak u kojem se nalazite i sreću prepoznajte u kvalitetnim stvarima. Nove pustolovine čekaju na vas, ne zaboravite ponijeti i svoje omiljene naočale.CASUAL


Sunčane naočale su it komad svakom godišnjem dobu koji naglašava stil i osobnost osobe koj ih nosi, a ljeti su nužan modni dodatak koji daje točku na "i" odijevnim kombinacijama. Iako nam je i jesen stigla kalendarski, nadamo se da ćemo još malo uživati u sunčanim danima. Stoga vjerujte intuiciji i izgledajte fantastično dok ostvarujete svoje snove.


STYLING: Emina Smaka

MAKE UP: Aida Boloban

MODELI: Anita Polunić, Merdan Plaćo, Muris Suljagić